S-a decis modul de promovare în Liga 2

Se va juca un play-off între primele șase clasate.

UTA Arad, CS Mioveni, Turris Turnu Măgurele, FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid vor merge în play-off și se vor lupta pentru primele două locuri direct promovabile în Liga 1 și locul de baraj de promovare, informează liga2.ro.

Cele șase echipe și-au și depus dosarul de licențiere pentru Liga 1. Punctele obținute până la întreruperea stagiunii din cauza pandemiei de coronavirus de vor înjumătăți.

Pe 4 iulie ar trebui să înceapă play-off-ul. Fiecare echipa va juca câte un singur meci cu rivala de la promovare. Primele două clasate la momentul înreruperii sezonului vor evolua de trei ori acasă și de două ori în deplasare.

Țintarul play-off-ului se va stabili prin tragere la sorți.

Clasament, în momentul actual:
1) UTA 25p
2) CS Mioveni 20p
3) Turris 20p
4) FC Argeș 19p
5) Petrolul 19p
6) Rapid 19p

La final, primele două clasate promovează în L1, iar locul 3 susține un baraj de promovare/ retrogradare cu locul 12 din primul eșalon.

Restul sezonului a fost înghețat, conform deciziei FRF. Celelalte echipe, Metaloglobus, Gloria Buzău, Farul, Viitorul Pandurii, ASU Poli, Dunărea Călărași, Ripensia, U Cluj, CSM Reșița, Concordia Chiajna, FK Csikszereda și Pandurii vor rămâne în Liga 2 și în sezonul următor.

Share cu prietenii tăi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *